[Trans] 140101 Kim Junsu uzavřel rok 2013 svým ′koncertem snů′


Kim Junsu (JYJ) uspořádal ‘XIA Ballad&Musical Concert with Orchestra’ na konec roku již podruhé. Pojďme se podívat, jak to tentokrát vypadalo.

ballad (42)

 

Kim Junsuovo 150 minut dlouhá vystoupení plná upřímnosti a vokálního talentu zanechala v srdcích fanoušků dlouhodobý dojem. Tyto koncerty se konaly 30. a 31. prosince 2013.

C-JeS Entertainment prohlásila: „Kim Junsu, následujíc předešlý rok, pořádal jeho ‚2013 XIA Ballad&Musical Concert with Orchestra vol.2‘ a potkal se tak s 13 000 fanoušky. Koncert, který představoval 35-členný orchestr a 100% živé vystoupení, vyjadřoval zpěvákovy naděje, sny a lásku skrze muzikálová čísla, balady a OST.“

ballad (24)

 

Muzikálová čísla zobrazovala Kim Junsuovu 4letou kariéru v muzikálovém průmyslu. Kim Junsu opět ztvárnil nezapomenutelná vystoupení z muzikálů ‚Mozart!‘, ‚Elisabeth‘ a ‚December‘.

Písně ‚The Sadows Get Longer‘, ‚Last Dance‘, ‚Golden Star‘ a ‚What A Cruel Life‘ se díky orchestru a sboru staly ještě ohromnějšími než kdy dříve, zatímco Kim Junsu a jeho tanečníci si ukořistili pódium k vytvoření více divadelnějšího efektu.

31ppc_04 (3)

 

Zlatým hřebem show byl jeho duet s Kim So Hyun. Postavili se spolu na stejné pódium poprvé od skončení Elisabeth před 4 měsíci, aby zazpívali ‚If You Love Each Other, You’ll Knot Each Other‘ z ‚Mozart!‘ a ‚A Brushing Touch‘ z ‚December‘, přičemž předvedli úžasnou harmonii svých hlasů. Kim Junsu dokonce představil Kim So Hyun jako ‚bohyni muzikálového průmyslu‘ a řekl:„Opravdu dlouho jsem byl fanouškem Kim So Hyun, a poté jsem dostal příležitost pracovat s ní v ‚Elisabeth‘ a také společně vystupovat během tohoto koncertu. Jsem tolik šťastný a vděčný, že s ní můžu sdílet toto pódium.“

ballad (137)

 

Kim Junsu za pomoci rozmanitých hudebních nástrojů v orchestru nepřestával se změnami. Přecházením od melodických balad k extravagantním a intenzivním muzikálovým číslům a OST Kim Junsu dokázal, proč je nazývám jedním z nejlepších zpěváků v průmyslu.  K připomenutí jeho 10. výročí od debutu bylo promítnuto video, které ukazovalo, jak moc za poslední 4 roky vzrostl, aby se stal pilířem muzikálového průmyslu. Video vyjadřovalo nejen upřímnost a vášeň, kterou Kim Junsu má pro muzikály, ale také jeho vděčnost lidem, kteří mu projevili svou lásku a podporu pro novou životní dráhu.

ballad (36)

 

Kim Junsuovy balady vytvořily krásnou scénu pro milence a rodiny, kteří se účastnili jeho koncertu. Do favorita z jeho druhého sólového alba, skladby ‚11am‘, byla přidána vroucnost skrze doprovod akustické kytary, zatímco baladová verze ‚Incredible‘ se dočkala pozitivního ohlasu od fanoušků.

ballad (49)

 

OST performance pak byly dalším zlatým hřebem show. K radosti fanoušků Junsu zazpíval všelijaká OST, od písně ‚Too Love‘ zvýrazněné houslovým sólem, až po jeho nedávné OST ‚I Love You‘ či ‚Love is Like a Snowflake‘.

ballad (2)

 

Kim Junsu samozřejmě nezapomněl ani na jeho již klasické plnění 3 přání fanouškům. Dále promítal 3-minutové video – virtuální rozhovor, ve kterém prohlásil, že je velmi „atletický“ a má„pevný zadek“. Také řekl, že je „nevinný, ale ne až tak nevinný“ a oslnil diváky svým sexy tancem.

ballad (58)

 

Kvůli písni ‚Thank U For‘ Kim Junsu dokonce vyběhl do druhého patra, aby se dostal blíže k jeho obecenstvu. Připojili se k němu i jeho tanečníci, když si začali s fanoušky dávat ‚high five‘ plácnutí. V souladu se sladkou melodií písně byla připravená malá akce, která spočívala v předávání sladkostí a čokolády fanouškům, a zpěvák byl tak nakonec odměněn potleskem ve stoje.

ballad (3)

 

Odpočítávání nového roku byla událost, kterou můžete vidět jen výjimečně. Po komentáři Kima Junsua, že už je 23:55, tedy pět minut před začátkem nového roku, se na obrazovce objevil obraz z newyorského Time Square. Jakmile hodiny odbily půlnoc, orchestr začal hrát k přivítání nového roku. Kim Junsu byl překvapen kvůli narozeninové ‚párty‘, kterou si pro něj připravili fanoušci a personál k příležitosti jeho ‚narozenin‘, které má 1. ledna. (Pozn. red.: Junsu se ve skutečnosti narodil 15. prosince, nicméně oficiálně registrované datum připadá až na 1. ledna.)Romantické odpočítávání a překvapující narozeninová párty společně vytvořily nezapomenutelné vzpomínky pro všechny přítomné.

ballad (6)

 

Jako přídavek si zvolil skladbu ‚Father‘ od In Sooni.
„Většina z vás přemýšlí o mateřské lásce, ale já chci, abychom přemýšleli i o otcích, kteří nejsou zvyklí na projevy lásky dokonce ani při čase jako je oslavování konce roku. Chtěl jsem, abychom vyjádřili naši lásku k rodičům a doufám, že tato skladba dosáhla k vašemu srdci stejně, jako dosáhla k tomu mému.“ řekl Junsu, zatímco na obrazovce za ním běhaly fotky mnoha otců.

balladm

 

Jedna z fanynek, Kim Soo Min, řekla: „Při poslouchání písně ‚Father‘ jsem začala přemýšlet o své rodině a těch, kteří jsou mi nejdražší. Tento koncert opustím s pocitem štěstí a vzrušení z nového roku. Bylo to emotivní vystoupení, na které bude těžké zapomenout.“
Další fanynka, Jeon Hyun Sun, prohlásila: „Muzikálová vystoupení byla tolik dojemná, a já se proplakala a prosmála celými třemi hodinami koncertu. Dalo mi to šanci promítnout si minulý rok, a já se cítila šťastně. Hudba Kima Junsua mě dělá šťastnou.“

ballad (51)

 

Kim Junsu ani stejně jako předešlý rok nezapomněl na mluvení o svých snech a ambicích. Řekl:„Tři roky jsem trpěl ‚lámáním‘ hlasu. Všichni doktoři mi řekli, že nebudu schopný stát se zpěvákem. Ale já jsem neopustil svůj sen, takže jsem tvrdě pracoval a nyní stojím na tomto pódiu. Dokud máte odhodlání, nikdy se nevzdávejte svých snů a tvrdě pracujte, dokud se nestanou skutečností.“

ballad (28)

 

Dále prohlásil: „Jsem šťastný za to být s vámi všemi. Jsem šťastný za pořádání koncertu, ve kterém můžu předvést tak úžasné písně z mých alb a muzikálů. Chtěl bych pořádat Ballad&Musical koncert každý rok. Tento rok vás všechny plánuji přivítat s všelijakými aktivitami. Prosím, očekávejte to.“

ballad (64)

 

Kim Junsu byl v roce 2010 vytáhnut ze svého zoufalství, když mu byla dána možnost objevit se v muzikálu. V minulých 4 letech jsme ho mohli opakovaně vidět vítat se s jeho fanoušky na pódiu. Po skončení koncertu Kim Junsu obešel celé pódium, aby se mohl uklonit do všech stran. Nepřestával říkat svá sbohem, dokud se před ním a jeho tanečníky s orchestrem nezavřely opony s konečnou platností. Byl to koncert, který zobrazoval jeho lásku k pódiu a vděčnost vůči členům jeho obecenstva. Fanoušci opouštěli koncert s úsměvy na jejich tvářích, zatímco začínali přemýšlet o jejich vlastních snech a ambicích pro rok 2014.

ballad (5)

 

Zdroj: dongbangdata.net + kpoppla.net
CZ Trans: @HirokoKawauchi